söndag 17 februari 2013

Ny bok av Murakami i april!

Breaking news! Stoppa pressarna! Enligt uppgift släpper Haruki Murakami en ny bok i april. Den släpps naturligtvis på japanska så engelska eller svenska läsare får låta sig vänta. Tyvärr verkar varken handling eller titel vara släppt från hans japanska agent men mer information lär släppas inom kort. Antagligen lär en katt eller två dyka upp liksom ett par nakna bröst och en eller flera kvinnor som försvinner. Jag längtar redan..5 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Jag också!

Carro sa...

Jag har fortfarande inte läst någon av Murakami, måste ta tag i det där!

Vicky sa...

ååååh hurra! jag börjar på tredje 1q84 idag <3 och tack förresten för superfina kommentaren!

thecokebadger sa...

Jag våndas alltid över vilket översatt språk jag ska läsa en bok på när jag, som i fallet Murakami, inte behärskar originalspråket japanska.

Jag har läst en halv Murakamibok på svenska, så jag kan inte jämföra med främst engelskan, som skulle bli aktuell för mig.

Har du några tankar kring detta...? :o)

Mvh,
Niklas

Stringhyllan sa...

Jag har läst alla hans böcker på engelska förutom triologin 1Q84. Murakamis språk är engelska för mig. Anledningen att 1Q84 var ett undantag var att jag ville ha tirologin i EN o samma bok på engelska men den utgåvan tog hundra år för förlaget att släppa i pocket och då orkade jag inte vänta/mina kunder behövde få boken rekommenderat till sig.
Nu såhär i efterhand vill jag läsa om triologin på engelska. Den svenska översättningen var det egentligen inget fel på men det kändes ändå lite konstigt att helt plötsligt läsa Murakami på mitt eget språk.