torsdag 16 september 2010

Alla dessa priser


Tack, men nej tack
Under tiden som jag hade bloggpaus har jag knappt orkat läsa några andra bloggar heller. Jag blev bara trött så fort jag klickade omrking bland priser och listor och enkäter. Tydligen har priset Beautiful Blogger Award frekventerat bloggarna jag läser. Jag har sett loggan på var och varannan blogg senaste veckan. Detta visar ju tydligt på att det inte direkt är svårt att få det. Jag har också lyckats kamma hem det efter bara en ynka månads bloggande. Det var den mycket intelligenta bloggen Illusionernas blogg som nominerade mig, och det räcker tydligen att bli nominerad för att helt enkelt vinna priset. Tjoho! Hans nominering lyder:
Stringhyllan – Började blogga i augusti och slutade även att blogga i augusti? Bloggens inläggsstatistik för september är till och med värre än min. Hoppas att denna nominering skakar liv i Stringhyllan, för den har potential.

Klart att jag tar tag i min blogg efter så fina ord. Däremot tänker jag inte nominera ytterligare sju bloggar. Jag tycker faktiskt att det här priset luktar kedjebrev och klubben för inbördes beundran. I princip alla bokbloggar som jag följer har ju fått det. Jag ser det hellre som en spark i ändan och ett bevis på att folk faktiskt läser min blogg. 
Jag avslutar med en bild jag har hittat som inte har någonting alls att göra med böcker, bloggar eller pris utan med något mycket viktigare. 


 

5 kommentarer:

magnusax sa...

Det här är en klassisk Bamse-stripp. Heja Rune Andreasson!

Anonym sa...

Även om det är ett kedjebrev och alla får det, så får ju varje person som får det ett härligt omdöme. Eller spark i baken om man vill kalla det så istället.

...som du nu alltså inte vill ge någon.

Logik? =P

Anonym sa...

Hej! Jag hoppas du inte tar min länkning som kritik! Jag respekterar din ståndpunkt och menade med mitt inlägg att just framhålla att sådana här hyllningar inte är odelat trevliga.

Kul förresten att via denna diskussion har hittat din blogg. Jag ser att du kan platsa bland Skånebloggarna som samlats i gårdagens inlägg på min blogg!

Stringhyllan sa...

fullbokhylla: Nej, varför skulle jag ta det som kritik. Jag blev bara lite trött på att den svenska bloggvärlden är så liten. Men jag gillar ju såklart många bloggar som hade förtjänat uppskattning. Men det ger jag i form utav kommentarer istället för knepiga pris som vandrar runt kors och tvärs!
Trevligt att få en ny läsare.

Tekoppen sa...

Jag håller egentligen med dig. Strongt inpass!