torsdag 27 oktober 2011

Jag älskar The Marriage plot - orkar inte blogga

Jag orkar inte riktigt blogga. Men jag läser The Marriage plot av Eugenides och den är grymt bra. Har läst 200 sidor och jag vill bara sjunka ner igen. Tända några ljus, sätta på en Jimi Hendrix-skiva och läsa klart. Amerikanskt college-liv, filosofikurser kontra litteraturkurser, Derrida eller Austen, slutprov, kasta-upp-hatten-i-luften-graduation, Yale eller Harvard, ska hon välja scienceboy eller thelogoyboy?, lithium, joints och franska små hotell i Pigalle. Allt detta och mycket mer i The Marriage plot.

4 kommentarer:

Fru E sa...

Är den svårläst? Har inte läst Middlesex heller. Sidantalet har alltid avskräckt men jag börjar förstå mer och mer att jag missat något.

Stringhyllan sa...

Inte alls svårläst. Skitbra.

Bokbabbel sa...

Åh, har nu den på Kindle och kan snart inte vänta tills jag nästa vecka får sätta mig på flyget och resa iväg till solen! :)

Anonym sa...

Ah, låter finifinfint inför helgen! Har precis börjat på boken och känner att helgen kommer att ägnas åt att läsa istället för att städa, laga mat, tvätta kläder och annat småtjafs ;) Ett glas vin och ett tänt ljus...and I'm ready! Trevlig helg!
/Pia