onsdag 15 december 2010

Ny Pocketshop

Efter år av ombyggnader, förseningar, avstängningar och förväntan har nu äntligen Citytunneln öppnat i Malmö. Malmö har numera en liten liten tunnelbana och vi har en tunnel som gör att det går på rödaste rappet att åka till Köpenhamn (om nu något tåg skulle gå i tid). Malmö C har även byggts om och med det följer en ny Pocketshop. Jag slank in idag och kikade lite. Det verkar som att Crime och Fiction-hyllorna har slagits ihop till en hylla som heter Fiction och att Crime-sortimentet är kraftigt reducerat.
De har även tagit in en ny upplaga av Twilightböckerna, med vit framsida och röd sidor.

De hade skyltat upp med David Nicholls böcker rejält, det gillar jag. Däremot tycker jag att de kan hålla sig till att sälja just pocket. Inbundet är inget för dem! Även fast jag gillade En dag sjukt mycket lockar inte Starter for ten eller The understudy speciellt mycket. De har ju inget unikt format som En dag hade utan verkar vara vanliga söta kärlekshistorier.

2 kommentarer:

Tess sa...

Som jag letat efter Twilightböckerna i White Cover Edition. Fann dem tillslut på cdon.com... Och de är fantastiska ;-)

Bokomaten sa...

Jag håller helt med om att Pocketshop ska hålla sig till POCKET. Är ju liksom själva konceptet. Istället för en tidning, liksom.