torsdag 10 februari 2011

Bokrean på Bokus

Nu är det snart bokrea. Den 23 februari drar det igång. Som vanligt är jag minst sagt ointresserad och som bokhandelsarbetare är överraskningarna på vad som kommer på rean tillintetgjorda.
Däremot har jag tagit mig tid för att kolla in Bokus bokrea. Nätbokhandlarna har större lager och därför är överraskningarna flera.
Här har jag hittat några titlar jag vill tipsa om. Själv köper jag bara boken om Shakespeare and Company, denna underbara lilla bokhandel i Paris som jag spenderat många timmar i och romanen Klanerna i Palos Verdes som många utav mina vänner har talat gott om.


Kan även tipsa om att Malmö Bokhandel just nu har halva halva priset på hela butiken eftersom de ska flytta. Hamrelius har just nu en ganska bra engelsk bokrea om nån har vägarna förbi Södergatan i Malmö.

4 kommentarer:

Bokomaten sa...

Hamreliustipset var ju super. Annars känner jag lite som du... kommer förmodligen köpa en del ändå, men jag vet inte... Tycker dock att det är lite märkligt att näthandlarna har haft uppe sina kataloger i flera dagar men de fysiska bokhandlarna hade inte fått in några kataloger rapporterade sambon idag..

Stringhyllan sa...

Bokomaten: Nu kan du i alla fall läsa Akademibokhandeln på nätet.
http://www.mypaper.se/show/abh/show.asp?pid=24597741135691
Den finns också i butik om du älskar papper :)

Chaucer sa...

Jag kan verkligen rekomendera "Tidsstudiemannen" till de som inte tidigare har den.

snowflake sa...

Klanerna i Palos Verdes! Fantastisk bok.